Hafif Akülü Tekerlekli Sandalyeler

Hafif Akülü Tekerlekli Sandalyeler

Hafif tekerlekli sandalyeler, birçok hastanın kullanımını kolaylaştırır. Zorlanmadan, yük binmeden size istediğiniz şekilde gezme imkânı sağlayacak hafif akülü tekerlekli sandalye modelleri, farklı tasarım ve farklı fiyat seçeneklerinden oluşuyor. Öncelikle bu sandalyelerin en önemli avantajı, akülü olması ve dış mekânlarda da kullanılabilmesidir. Model hafif olsa da kalitesi ve teknik özellikleri ile 136 kg ağırlığına kadar olan kişileri taşıyacak kapasitedir. Tek hamle ile akü ayarı açıp kapatılabilir. Katlandığında az yer kaplar ve katlarken akü yanda olduğu için çıkarmaya gerek kalmaz. Her türlü fiziksel hastalığı olanlar ve engelliler için uygun bir modeldir. İstediğiniz renk seçenekleri de mevcuttur. Bu konuda bilgi almak ve merak ettiğiniz soruları sorabilmek açısından internet sayfaları üzerindeki ilgili online firmalara bakabilir ve buradan detaylı bir şekilde inceleme yapabilirsiniz.


Akülü Tekerlekli Sandalyeleri Kimler Kullanabilir?

Bu tasarımların kullanım alanı oldukça geniştir. Yürüme zorluğu olanlar, fiziksel sorunu olanlar, ameliyat olanlar ve engelli olanlar için kendi ihtiyaçlarını karşılayacak sandalye modelleri vardır. Ayağa kaldıran sandalye, çocuk tekerlekli sandalyeler, hafif akülü sandalye, katlanabilir ve scooter sandalyeler, akülü olarak kullanma avantajlarının yanı sıra istenildiği zaman manuel olarak da kullanılabilir. Hatta bu özelliklerin birçoğu tek bir modelde de bulunabiliyor. Çocuklar için pediatrik ve onların hareket alanlarını genişletip, rahat etmelerini sağlayacak model seçenekleri mevcuttur. Bütçenize ve ihtiyacınıza uygun manuel, akülü ve aktif tekerlekli sandalye modellerini ilgili sitelerden araştırıp ulaşabilirsiniz.

Kişiye Özel Akülü Sandalye Üretimi Var Mı?


Engel ve fiziksel rahatsızlık kişiden kişiye farklılık gösterir. Aşırı kilo, uzun boy veya farklı engel durumlarında tasarımın kişiye özel yapılması gerekebilir. Bu konuda hastane ve sağlık kurumlarının da özel siparişleri tasarlanıp üretilmektedir. Tüm tekerlekli sandalye modellerini online olarak inceleyebilirsiniz. Ürün hakkında detaylı bilgiler ürün fotoğrafının altında yazılı ve görsel olarak gösterilir. Ekonomik durumunuza göre de sandalye seçimi yapabilirsiniz.