İslami Hediyelik Çeşitleri

İslami Hediyelik Çeşitleri

Hac ve umre vazifesi yapanlar artık orada bulundukları zamanı alışveriş ve hediyelik almak için boşa harcamıyor, çünkü orada satılan her şey ülkemizde de var. Döndüklerinde ise böyle bir alışveriş için fırsatları olmuyor. Bu yüzden hac ve umre vazifesine gitmeden önce dönünce gelen misafirlerine ikram edecekleri zemzem suyu, hurma, şekerlik ve hurmalık kâse ve takımlarını buradan alabiliyorlar. Ayrıca, İslami hediyelik kategorisinde yer alan seccade, zemzem takımı, teşbih, sürme, oyuncak, misvak, Yasin gibi hediyeliklerde gitmeden önce burada alabilecekleri hediyelikler arasında yer alıyor.

Hurmalık ve Şekerlik Çeşitleri

Hac ve umreden dönünce misafirlere hurma ikramı için kutsal toprakları ve İslami değerleri hatırlatan şekerlik ve hurmalık ürünlerine ihtiyaç vardır. Birbirinden şık tasarımlar aynı zamanda hediyelik ürün olarak da alınıyor. Cam, gümüş, gold, kapaklı veya kapaksız model seçeneklerinde içerisinde ayet yazan özel tasarımlar da var. Uygun fiyatlı hurmalık ve şekerlik çeşitlerinde toptan alışveriş için internet sayfaları üzerindeki ilgili online mağazalar ile iletişime geçebilirsiniz.

Gümüş Zemzem Takımları ve Hurmalık Modelleri

Gümüş zemzem takımları, tepsisi, bardakları, zemzem sürahisi ve hurmalık kabı ile takım olarak alabileceğiniz şık tasarımlardan oluşuyor. Bu takımla hem misafirlerinize şerbet ve zemzem ikram edebilir, aynı zamanda hurma ikramını yapabilirsiniz. Gold, gümüş ve cam tasarımlarda da takım veya tek parça kâse seçenekleri vardır. Sipariş için internet sayfaları üzerindeki ilgili online mağazalar ile iletişime geçebilirsiniz.