Küvet Modelleri Nelerdir?

Küvet Modelleri Nelerdir?

Küvet Türk toplumunun 1990'lı yıllarda tanışmış olduğu bir duş teknesidir, isteğe göre içerisine su koyularak oturur vaziyette ya da yatar vaziyette yıkanmanızı sağlayan bir banyo yapısıdır. Dünya genelinde kullanılan bu duş tekneleri zaman içerisinde şekil itibariyle ve ölçü itibariyle oldukça fazla çeşitliliğe sahip olmuştur. Hem duş almanız için büyük bir öneme sahip olan hem de dekoratif anlamda banyolarınsa çok farklı bir görünüm kazandıran küvetler farklı malzemelerle farklı şekillerde üretilebilmektedir. Küvet çeşitleri düz küvetler, oval küvetler, ayaklı küvetler gibi bir fazladır. Yıkanma ihtiyacını karşılarken aynı zamanda keyif almanızı da sağlayan küvetler ev dekorasyonu açısından da büyük bir öneme sahiptir.

Küvet Seçimi Nasıl Yapılır?

Küvet seçimi yaparken küveti koyacağınız alanın ölçüleri ile sizin beklentilerinizin önemsenmesi gerekir. Küvetler farklı ölçülerde üretilebileceği gibi özel tasarımlarla da üretilerek banyolarının dekorasyon tamamlayıcısı olarak farklı tipte banyolarınızda yer alabilir. Düz küvetler haricinde farklı şekillerde de üretilen L tipi veya yuvarlak veya beşgen veya köşede birleşen birçok farklı küvet tercihi yapabilirsiniz. Bu sayede yalnızca duş ihtiyacınızı karşılamak da kalmaz aynı zamanda banyolarınızı istediğiniz gibi dekore etme şansını da elde edebilirsiniz. Seramik görünümlü küvetler haricinde ahşap dekor ürünleri ve hatta farklı dekoratif desenli çeşitleri bulunmaktadır. Bu sayede Sizlerde ihtiyaçlarımızı karşılarken bambaşka bir dekorla banyolarınızı süsleyebilirsiniz.

Küvet Fiyatları

Küvet çeşitleri alanlara göre veya kullanıcıların zevklerine göre değişiklik göstermektedir. Tercihlerine göre küvet fiyatları da değişiklik göstermektedir. Hem lüks küvetler hem de sade küvetler birbirleri arasında değişiklik göstermektedir. Aynı zamanda kuvvetlerin ölçüleri ve yapıldığı malzemeler de küvet fiyatlarını ciddi manada etkilemektedir. Düz oval oturmalı büyük veya küçük farklı ebatlarda birçok küvet çeşidini internet sayfaları üzerindeki ilgili online firmalarda bulabilirsiniz.