PDF Compress

PDF Compress

PDF compress, PDF formatındaki dosyaların sıkıştırılarak boyutlarının küçültülmesi demektir. Çok büyük bir PDF dosyanız varsa; bunu Google Drive, Turbobit ve benzeri dosya depolama platformlarına yüklerken zorluk yaşarsınız. Ayrıca bu dosyayı mail veya WhatsApp üzerinden gönderemezsiniz. Tam bu noktada PDF compress ile işinizi kolayca halledebilirsiniz. Bu konuda bilgi almak ve merak ettiğiniz soruları sorabilmek açısından internet sayfalarını üzerindeki ilgili online firmalara bakabilir ve buradan detaylı bir şekilde inceleme yapabilirsiniz.

PDF to Excel

PDF to Excel, PDF formatındaki dokümanların Excel formatına dönüştürülmesidir. Bunu el ile yapmak takdir edersiniz ki saatler, hatta günler sürebilir. Ayrıca PDF’i Excel’e aktarmaya çalışırken bazı grafikleri, tabloları bozabilirsiniz. PDF to Excel işlemini online olarak gerçekleştirdiğiniz takdirde bunlarla uğraşmanıza gerek kalmaz. PDF dosyanızı hiçbir kayıp yaşanmaksızın, olduğu gibi Excel formatı hâline getirerek indirebilirsiniz.

PDF to Word


Tüm PDF dosyalarınızı –miktar ve boyut fark etmeden- Word belgesi hâline getirip cihazınıza indirebilirsiniz. Gerek mobilden, gerek bilgisayardan veya tabletten kolayca yapabileceğiniz bu işlem tamamen ücretsizdir. Program indirme zahmetiyle uğraşmak istemiyorsanız tercihinizi dönüştürme uygulamalarından yana kullanabilirsiniz. PDF formatlı belgelerinizi Word uzantılı dosyalara dönüştürebilirsiniz. Bu sırada belge içeriğine hiçbir zarar gelmez. Dosyalarınızda herhangi bir kayıp olmadan, aynı şekilde Word’e aktararak işlerinizi daha da kolaylaştırabilirsiniz.