Sismik Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri

Sismik Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri

Kullanıcı dostu uygulamaları ile pratikliği ve estetiği bir arada sunan yükseltilmiş döşeme sistemleri, eski ve yeni tüm binalarda kullanılabilir. Modüler yapısı sayesinde inşaat işlerine gerek kalmadan kullanılabilen sistemler aşınmaya ve yanmaya karşı dayanıklıdır. Yük dayanımının farklı olduğu bölgelerde çeşitli yapı malzemeleri ile zenginleştirilen sistemler, kullanılan dolgu malzemesi, işçilik ve alanın büyüklüğüne göre farklı fiyatlarla yapılandırılır. Son derece dayanıklı olan sistem, alt bölümünde bulunan kablo ve boru gibi araçların uzun yıllar boyunca korunmasını sağlar. Özellikle elektrik yoğunluğunun olduğu ortamlarda, ortamda bulunan canlıların sağlığını korumak adına yalıtımlı özellikleriyle ön plana çıkan sistemler aynı zamanda işlevseldir.

Yük Dayanımı ve Risklere En Garanti Çözüm

Doğal afet gibi öngörülemeyen durumlarda, ortamda bulunan cihazlardan kaynaklanan riskler ve yük dayanımı için en etkili çözümleri üreten sismik yükseltilmiş döşeme sistemleri, cihazların korunması ve elektrik yoğunluğunun bertaraf edilmesinde oldukça etkilidir. Uygulaması son derece hızlı ve pratik olan sistemleri ömürlük kullanmak isteyenler uygulama işçiliğine de dikkat etmelidir. Kaliteli malzemeler kadar işçiliğin de son derece önemli olduğu bu sistemden etkili sonuçlar almak isteyenler internet sayfaları üzerindeki ilgili online firmaları tercih edebilir. Sistem odaları ve data center’lar için son derece avantajlı olan sistemler, panoların risklere karşı dayanımını arttırır. Alanda herhangi bir değişiklik yapılmak istendiğinde paneller kaldırılarak, inşaat işlerine gerek duymadan müdahale edilebilir.

Sismik Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri Nerelerde Kullanılır?

Kullanım alanı bakımından oldukça zengin seçeneklere sahip olan sismik yükseltilmiş döşeme sistemleri ağır yüklerin taşıma kapasitesi gereksinimi olan alanlar, UPS odaları, akü, enerji odaları ve veri merkezlerinde kullanılabilir. Sismik güçlere yanıt verebilen sabitlenir yapısı sayesinde son derece kullanışlı olan sistemleri bir kez tercih ettikten sonra uzun yıllar boyunca kullanabilirsiniz.