Uzun Dönem Araç Kiralama

 Uzun Dönem Araç Kiralama

Uzun dönem araç kiralama 30 günden fazla araç kiralama işlemidir. Özellikle uzun süreli kiralama olarak bireysel olarak yapılabilse de genellikle talep edilen araç kiralamadır. Uzun dönem araç kiralama aynı zamanda taleplere bağlı olarak kiralanacak araçlar için minimum 12 ay maksimum 48 ay süreli uzun süre kullanma şeklidir. Uzun süreli kiralayan kişilere avantajı aracın vergileri, bakım ve onarımları, sigortaları ve tüm masrafları kiralama süresince sadece şirket tarafından karşılanır. Bu konuda bilgi almak ve merak ettiğiniz soruları sorabilmek açısından internet sayfalarını üzerindeki ilgili online firmalara bakabilir ve buradan detaylı bir şekilde inceleme yapabilirsiniz.

Şoförlü Araç Kiralama

Şoförlü araç kiralama hizmeti; araçla seyahat ederken kişilerin araçları kendileri kullanmayıp özel şoför hizmeti ile araç kiralama hizmetidir. Özellikle seyahat, organizasyon gibi kişilerin, kurumları talep ettiği şoförlü araç kiralama hizmeti daha konforludur. Bu hizmette ayrıca günübirlik ve uzun süreli araç kiralama vardır. Şoförlü araç kiralamada ayrıca bir şehirde günlük, aylık veya yıllık kiralama yaparak daha konforlu, hizmet alabilirsiniz.

Rent A Car


Rent a car hizmetleri iş seyahatlerinde ve tatillerde en çok talep edilen oto kiralamadır. Bununla birlikte rent a car hizmetleri şehirlerden Havalimanları-Otogarlar arasında gerçekleşir. Rent A Car olarak en çok verilen hizmetlerden biri de günlük araç kiralamadır. Bu hizmet genellikle 1 günden 30 güne gerçekleşen kiralamalardır. Rent a car hizmetleri ile ayrıca kişiler kullanım haklarına satın almadan günlük veya uzun dönemli kiralama yapabilirler. Günümüzde rent a car kişilerin ve firmaların özellikle tercih ettiği uzun yollarda veya iş seyahatlerinde gerçekleşen araç kiralama hizmetidir.