Balon Pompası Özellikleri

Balon Pompası Özellikleri

Balon Pompası Ölçüsü

Balon pompası sadece balon değil hava ile şişen tüm ürünleri şişirmek için kullanılmaktadır. Alt kısmını ittirmeniz ile birlikte bu ürünler kolay bir şekilde şişecektir. Pompa özellikleri ise aşağıdaki gibidir;

  •  Balonun yanı sıra bu aletler ile deniz ürünleri de şişirilebilir.
  •  Kolay hamleler ile ürünleri zorlanmadan şişirirsiniz.
  •  Hava basınçları oldukça yüksektir.
  •  Sosis balonlar, folyo balonlar ve diğer balon çeşitleri rahatlıkla şişirilir.
  •  Ergonomik yapısı sayesinde her ortama götürülebilir.

Balon pompası ölçüsü 29 cm*5 cm olacak şekilde silindir şeklinde üretilmektedir. Plastik olan bu pompanın taşınması da bir hayli kolaydır. Normal şartlarda sosis balonların şişmesi için farklı türde pompalar kullanılırken internet sayfaları üzerinden temin edeceğiniz pompalar ile pek çok farklı balon çeşidini kolaylıkla şişirebilirsiniz. Elektrik olmayan alanlarda dahi rahatlıkla kullanım sağlayan bu pompalar ile balon şişirme derdinden kurtulacaksınız. Hava basıncı yüksek olan bu pompalar ile kısa zaman içerisinde pek çok balon şişirebilirsiniz.

Balon Pompası Çeşitleri

Balon pompası piyasada çok çeşitli olarak bulunmaktadır. Elektrikli olan versiyonları her ortama taşınamaz ve çok daha profesyonel işler için kullanılmaktadır. Ancak yakınlarınız için yapmak istediğiniz bir parti ve sürpriz varsa kullanımı kolay ve ekonomik olan bu pompaları satın alarak balonları kolayca şişirebilirsiniz. Site üzerinden dilediğiniz ürünü sepete ekleyerek uygun fiyat avantajlarından da yararlanabilirsiniz.