İstanbul Havalimanı Transit Hizmeti

İstanbul Havalimanı Transit Hizmeti

İstanbul Havalimanı Transit Hizmeti internet sayfaları üzerindeki ilgili online firmalar ile mümkün! Online firmalar uluslararası havacılık firması hava ulaşımı hizmetleri konusunda günümüz konforuna uygun olarak innovatif hizmetler sunan firmalardır. İstanbul hava limanına yapacağınız giriş- çıkışlarda ya da transit geçişlerinizde siz de Avrupa’nın en büyük hava limanı olan bu dev lokasyonda kaos yaşamadan yolculuk edebilirsiniz. Bu konuda size en iyi rehberliği sağlayacak olan firmalar kesinlikle internet sayfaları üzerinde bulunan markalalaşmış firmalardır. Bu firmaları tercih ettiğinizde Silver - Gold havaalanı yardım ve destek paketlerinden dilediğinizi alabilirsiniz. Firmaların online sayfalarına girerek paket içerikleri, hizmetler ve fiyatlar konusunda inceleme ve rezervasyon yapabilirsiniz.

Havaalanı Budggy Car Ve Porter Hizmeti

Örneğin Silver havaalanı karşılama – transit hizmetlerinde; CIP HOSTESS hizmeti ve varış uçuş kapısında BUGGY CAR sayesinde yorulmadan havaalanında dilediğiniz yere geçiş yapabilirsiniz. Yine PORTER hizmetiyle de en sevilmeyen iş olan bagaj taşıma işleminden kurtulmuş olursunuz. Özel FAST TRACK hattı üzerinden güvenlik kontrolünü kolayca geçebilirsiniz.

Havaalanı Lounge/Dinlenme Salonu

Yanı sıra yorucu bir uçak yolculuğunun ardından Özel Lounge servisi ile alanın en mutena dinlenme salonunda dinlenebilirsiniz. 5.700 metrekarelik alana yayılmış olan bu mekanda dinlenme kabinlerinden tutunda masaj koltuklarına, dinlenme alanlarına, eğlence mekanlarına, restoranlara, yerli ve dünya mutfağından sayısız lezzet durağına kadar her şey sizi karşılayacaktır.