Limon Kolonyası

Limon Kolonyası

Limon kolonyası ve farklı çeşitleriyle buluşmanız oldukça mümkün olabiliyor. Hem yeşil hem de sarının eşsiz tonları ile oluşturulan tasarım harikası ambalajlar, estetik bir duruş sergilemeyi başarıyor. Yüksek kalitesinin yanı sıra göze hitap eden görselliği sayesinde sizleri etkilemeyi başarıyor. Limon kolonyası genel olarak 80 derece alkol içerir ve 12 aylık kullanım ömrüne sahip olur. Bu sayede hijyeni de oldukça fazla yüksek seviyeye taşımaya başladı. Ferahlatıcı etkisi sayesinde hayatınızı tazelemeyi başaran limon kolonyası olmazsa olmaz ürün olarak her zaman ön planda yerini almayı başarıyor. Bu konuda bilgi almak ve merak ettiğiniz soruları sorabilmek açısından internet sayfalarını üzerindeki ilgili online firmalara bakabilir ve buradan detaylı bir şekilde inceleme yapabilirsiniz.

Hijyen ve Temizlik İçin Limon Kolonyası

Limon kolonyasının kullanım amacının en başında hijyen sağlamak gelir. Çünkü kolonya içerisinde etil alkol yer alır. Bu madde genel olarak soğuk ve serin bir his oluşmasını sağlarken ayrıca derin bir sterilizasyon sağlar. Kolonya çeşitleri arasında 60 ve 70 derecelik çeşitlere denk gelebilirsiniz. Bunların içerisinde alkol bulunmasıyla beraber derecesi oldukça azdır. 60 dereceye sahip olan kolonya çeşitleri genellikle bebek kolonyası modeli olarak karşınıza çıkabilir. Hoş ve hafif kokularıyla bebeğinizin güzel kokmasını ve temiz kalmasını sağlayabilirsiniz.

Limon Kolonyası Fiyatları

Hafif bir formüle sahip olduğundan dolayı bu kolonyalar, bebeklerin narin cildine asla zarar vermeyecek kadar hassas bir yapıdadır. Bu durumda ebeveynler bebekler için tasarlanan parfüm ve kolonya çeşitlerini gönül rahatlığı içerisinde kullanabilir. Kolonyalar incelendiği taktirde dermatolojik ve mikrobiyolojik olarak test edildiği görülür. Alerjen hiçbir madde içermeden üretilen kolonyalar bebeklere özel olarak imal edilir. Ayrıca yetişkinler için de oldukça etkili ve yüksek alkol oranına sahip olan 80’lik limon kolonyası çeşidi çok daha uygun olur. Her limon kolonyası farklı şişe boyutları ve tasarımı acısından farklı fiyatlara sahiptir. Herkesin kendi bütçe durumuna göre bir limon kolonyası alabilmesi mümkündür.